Musikflyveren

Børnekorkoncert

Vil jeres børnekor synge med os?

Musikflyveren elsker at optræde sammen med børn. Sammen med jer vil vi lave en koncert for et inviteret publikum på et koncertsted som vi finder i samarbejde. Vi vil anbefale at I begynder at øve sangene i god tid inden koncerten. Kontakt os gerne for at snakke om, hvordan vi kan lave et forløb, der passer godt til netop jeres kor.

Sange

Sangene er fra vores album “Fra morgenmad til skumbad”, og tager os igennem en dag fra morgen til aften i børnehøjde. Sangene er arrangeret for børnekor i alderstrinnet 0.-3. klasse. Arrangementerne indeholder elementer af 

  • Call-response 
  • Kanon 
  • Bevægelser/fagter
  • Simple solmisations stemmer

Her kan du downloade eksempler på arrangementer:

Priser

Priserne er eksklusiv transport. I er velkomne til at sælge billetter til arrangementet. De enkelte pakker har forskellig pris alt efter bandets størrelse til koncerten.

Korpakke 1

Op til 50 børn

Pris:

Duo: 5.495,-
Trio: 7.495,-
Kvartet: 9.995,-

Korpakke 2

Op til 50 børn

Pris: 

Duo: 7.495,-
Trio: 9.495,-
Kvartet: 11.995,-

Korpakke 3

Flere kor med ubegrænset antal børn

Pris: 

Trio: 11.495,-
Kvartet: 13.995,-

Om Musikflyveren

Siden 2015 har Musikflyveren spillet 150 inddragende koncerter, og mere end 6.000 børn har sunget og danset sammen med os. De 4 musikere er alle uddannede fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus

Sofie Christiansen
Sang

Rasmus Hollerup
Guitar

Clara Aaholm
Keys

Steen L Pedersen
Trommer

Rasmus Hollerup er projektleder for vores koncerter med spirekor. Rasmus er bachelor i Almen Musikpædagogik og er pt. ved at færdiggøre sit sidste år på kandidaten i Rytmisk Korledelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Kontakt

Forløb

Videoer

Afspil video
Afspil video

Teknik til koncerten

Følg os

X
X